Stadhuis in Utrecht aan Stadhuisbrug

Werkcode: 481 789 Kopieer de werkcode

Donker Utrecht profielfoto Het stadhuis is gevestigd in een complex van gebouwen aan de Stadhuisbrug. Het gebouw direct aan de Stadhuisbrug is gebouwd vanaf 1826. Het uiterlijk werd bepaald door de zware gevel van zandsteen, opgetrokken in neoclassicistische stijl, met een iets uitstekend tempelfront van vier dorische zuilen op postamenten.

De aanlichting van de gevel is een Trajectum Lumen kunstwerk van Norbert Wasserfurth. Trajectum Lumen is een lichtkunstproject in de binnenstad.

Deze foto is gemaakt in de avondschemering van 18 juni 2019.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

http://www.donkerutrecht.nl

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Meer weten over Donker Utrecht?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Marleen
Nederland
5 / 5

Keurig en snel geleverd
Ben erg tevreden, keurig en snel geleverd en contact per mail erg duidelijk

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Joke
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Adri
Nederland
5 / 5

Heel erg goed
Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Marielle
Nederland
5 / 5

Super klachtafhandeling!!
Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Tiny
Nederland
4 / 5

Super!
Iedereen vindt er zeker zijn keuze!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Wil
Nederland
5 / 5

Niets op aan te merken!
Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Jenkykat
Nederland
5 / 5

Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Angelique
Nederland
5 / 5

Maat die ik wilde was niet mogelijk! Maar door mee te denken kwamen we eigenlijk tot een nog beter resultaat. Snelle levering en top kwaliteit. Wij zijn super blij met het resultaat!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Janneke
Nederland
5 / 5

"Maar dit is toch echt?", zie mijn schoondochter toen ze het csnvasdoek zag.
N.a.v. de prima tips op de site, werken met juiste maten gekocht. Ook de app waardoor je je werk op je muur kunt projecteren, heeft ons goed geholpen bij de keuze voor en maten van onze derde bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
giovanna van eijk
Nederland
5 / 5

Schilderij is erg mooi en goed bezorgd

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
An
Nederland
5 / 5

Groot aanbod, mooi resultaat!
Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Stadhuis in Utrecht aan Stadhuisbrug van Donker Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
162,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden